BESTELFORMULIER KOOKBOEK

Bestel hier het kookboek Chakula Kitamu; Wat eten wij vandaag in Twente en Tanzania. U heeft dan een prachtig kookboek én u steunt Hart voor Tanzania.

De prijs is € 19,95 per stuk, maar daar komen nog verzendkosten bij.

Voor grote bestellingen maken we een speciale prijs en zijn de verzendkosten inbegrepen

Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een reactie over de verdere afwikkeling.


  Chakula Kitamu; Wat eten wij vandaag in Twente en Tanzania

  Chakula Kitamu betekent eet smakelijk in Swahili. Toepasselijke titel voor een kookboek met gerechten uit Tanzania. Maar in dit boek staan ook recepten van Twentse chefkoks. Een onverwachte combinatie? Zeker, maar waarom niet? Eten verbindt! Dit boek bewijst dat op meer dan één manier.

  Behalve een kookboek is dit namelijk ook het verhaal van Hart voor Tanzania. Dit is een ambitieus project om een hart- en vaatkliniek te bouwen in het Kilimanjaro-gebied in Noord-Tanzania. Het initiatief van dit project ligt bij de vrijwilligers van Stichting ZGT-Overzee.

  Toen dokters en verplegers van Stichting ZGT-Overzee voor vrijwilligerswerk in een Tanzaniaans ziekenhuis waren, beseften zij dat er in Noord-Tanzania een serieus volksgezondheidsprobleem bestond. Steeds meer Tanzanianen lijden aan hart- en vaatziekten, maar er waren geen goede
  faciliteiten om deze patiënten te helpen.

  Daarop ontstond het ambitieuze plan om in het gebied een hart- en vaatkliniek te bouwen. Dat kost wel een paar centen, maar dat kon de vrijwilligers van Stichting ZGT-Overzee niet tegenhouden. Zij bedachten manieren om geld op te halen.

  Met de aanschaf van dit boek draagt u bij aan de bouw van een hart- en vaatkliniek in Noord-Tanzania. Dank u wel! Of zoals ze in Tanzania zeggen: Asante!